ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ


Το κλείσατε? Παραλάβετε τις προσκλήσεις για τους καλεσμένους σας από τη ρεσεψιόν.

Καλή διασκέδαση και… Χρόνια Πολλά !

kids-partyΤο Patras Clue , ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία για τους μικρούς φίλους της πόλης μας.

Τα παιδικά  πάρτι είναι γεγονός !!! Απολαύστε  τη φιλοξενία του Patras Clue, και χαρίστε στο παιδί σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Μέσα από το διαδραστικο παιχνίδι , τα παιδιά αναπτύσσουν σχέσεις επικοινωνίας, το ομαδικό πνεύμα, τη συνεργασία, ενώ παράλληλα διευρύνουν την αντίληψη τους στη προσπάθεια να λύσουν γρίφους, να ανοίξουν ιδιαίτερα λουκέτα, να εξερευνήσουν το χώρο και να βρουν το τρόπο να αποδράσουν.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι έμπειροι game master του Patras Clue, είναι μαζί με τους μικρούς εξερευνητές , καθοδηγώντας τους  μεθοδικα έτσι ώστε να απολαυσουν τη διαδρομή και να ζήσουν έντονα τη περιπέτεια.

Το παιδικό πάρτι στο Patras Clue , είναι μια διαδικασία που λαμβάνει χώρα κάθε Σάββατο ή Κυριακή και έχει δύο ζώνες: 11:00-13:00 ή 13:30-15:30.

Σε αυτές τις δύο ώρες τα παιδιά απολαμβάνουν : την βασική μας ψυχαγωγική δραστηριότητα που είναι τα δωμάτια απόδρασης τη πρώτη ώρα, χωρίζονται σε ομάδες των έξι (6), ενώ τη δεύτερη ώρα στο χώρο της ρεσεψιόν που είναι διαμορφωμένος με τραπέζια, καρέκλες, στολισμό , το video wall με προβολές, μουσική, οι γονείς που φιλοξενούν το πάρτυ μπορούν να προσφέρουν τη τούρτα ή και φαγητό.

Η νεαρότερη ηλικία που μπορεί να συμμετάσχει είναι των εννέα (9) ετών και ο ελάχιστος αριθμός παιδιών τα δώδεκα (12) ενώ ο μέγιστος τα είκοσι επτά (27). Στη περίπτωση λιγότερων ατόμων από 12 η χρέωση είναι για 12 το ελάχιστο.

Το κόστος για τη μια ώρα συμμετοχης στα δωμάτια απόδρασης και τη μια ώρα φιλοξενία στο χώρο μας για τη τούρτα κλπ, είναι (με ελάχιστη συμμετοχή τα 12 παιδιά):

12 min έως και 14 παιδιά 15,00€ /παιδί
15 έως και 20 παιδιά 14,00€ / παιδί
21 έως και 27 παιδιά 13,00€ /παιδί

 

Η οικογένεια μπορεί να φέρει τα πάντα από όπου θέλει για το δεύτερο μέρος του πάρτυ (τούρτα, φαγητό, νερό, αναψυκτικά, αναλώσιμα) ή να τα προσφέρουμε εμείς, με την ανάλογη επιπλέον της κατ’ άτομο χρέωσης, πλην της τούρτας που δεν αναλαμβάνουμε.

Τρία είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του παρτυ στο χώρο μας :

  • Ώρα έναρξης – Ώρα λήξης
  • Απόλυτα ελεγχόμενο κόστος, καθώς οι γονείς γνωρίζουν τι θα πληρώσουν πριν το πάρτυ.
  • Φιλοξενία μόνο των παιδιών που είναι καλεσμένα, καθώς οι γονείς τους, τα φέρνουν στην έναρξη και τα παραλαμβάνουν στη λήξη, αφού  δεν μπορούν να παραμείνουν στο χώρο μας κατά τη διάρκεια του παρτυ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτέρα έως Κυριακή από τις 18:00 – 22:30, στο 2610322223.

Η παρέα του Patras Clue σας περιμένει να σας προσφέρει μια μοναδική περιπέτεια!!!

 

Γύρω μας συμβαίνουν πολλά πράγματα τα όποια θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε “μαγικά”!! Η τεχνολογική εξέλιξη είναι τέτοια που έχει υπερβεί κάθε φαντασία! Αρκεί όμως ένα κομμάτι σκοινί, μερικά φύλλα χαρτί, μια τράπουλα ή ένα νόμισμα για να μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν τα αυτά που είδαμε και αισθανθήκαμε είναι αλήθεια ή φαντασία, όνειρο ή πραγματικότητα, απλή λογική ή “μεταφυσική” δραστηριότητα… Να αναρωτιόμαστε αν τα ξέρουμε όλα ή υπάρχουν ακόμα πράγματα να μάθουμε! Η μαγεία απευθυνθείτε όχι μόνο σε όλες μας τις αισθήσεις, αλλά ταυτόχρονα στην καρδιά και στο μυαλό! Ο ταχυδακτυλουργός/θαυματοποιός, μας προσκαλεί να ξεγελαστούμε και να διασκεδάσουμε με ταχυδακτυλουργικά κόλπα, να γίνουμε μέρος του “παραμυθιού” και να ζήσουμε το όνειρο, σε μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά!! Μπορούν τα μάτια μας να τα δουν όλα; Μπορεί το μυαλό μας να λύσει τον γρίφο του “θαύματος”?

Τώρα τα παιδικά πάρτυ αποκτούν ένα ακόμα μυστήριο …

Το Patras Clue σας προσφέρει την υπηρεσία του ταχυδακτυλουργού/θαυματοποιού και δίνει μια ακόμα επιλογή στην αναψυχή των παιδιών κατά τη φιλοξενία τους στο χώρο μας και κάνοντας το πάρτυ τους ακόμα πιο ιδιαίτερο. Περισσότερες πληροφορίες στο 2610322223.